Volledige gebitsprothese

Wat betekent dit voor u

Een volledige gebitsprothese dient ter vervanging van je volledige gebit. Deze ligt los in de mond en wordt vast gezogen door het speeksellaagje tussen de prothese en je tandvlees. Hierdoor rust de prothese volledig op je tandvlees en blijft deze goed zitten. Om te zorgen dat wij gezamenlijk de juiste keuze maken, bespreken wij tijdens de eerste afspraak alle mogelijkheden met jou. Denk hierbij aan het type materiaal en de gewenste prothese.

Eigen risico vs. eigen bijdrage

Een volledig kunstgebit boven en/of onder wordt met 75% van de totale kosten vanuit de basisverzekering vergoed. De eigen bijdrage kan gedeeltelijk tot geheel vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering. Dit is echter per aanvullende verzekering verschillend. Raadpleeg je polisvoorwaarden en / of verzekeraar. Voor nadere informatie verwijzen wij je naar jouw polisvoorwaarden en / of zorgverzekeraar.

Het proces

Vrijblijvende intake

We starten iedere mogelijke behandeling met een eerste vrijblijvende intake waarbij we samen met jou kijken naar jouw situatie.

Eerlijk
(mond)advies

Ons team van specialisten geeft je op basis van de vrijblijvende intake een passend advies voor jouw situatie.

Start behandeling

Als de passende oplossing is gekozen, kan gestart worden met jouw behandeling. Deze kan op één van onze locaties plaatsvinden.

De juiste nazorg

Bij ons kun je rekenen op de juiste nazorg voor jouw prothese. Denk aan periodieke check-ups en onderhoud.

Afspraak maken

We verwerken je gegevens volledig anoniem.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.