Prothese op implantaten

Wat betekent dit voor jou?

Een prothese op implantaten kan worden geplaatst als de prothese niet goed blijft zitten. Dit is een veel voorkomende klacht en kan leiden tot aanblijvende klachten. Een prothese op implantaten zorgt ervoor dat je gebit wel goed zit. Mocht dit nodig zijn, kan je worden doorverwezen naar de kaakchirurg. Deze dient de implantaten te plaatsen, voordat wij een nieuwe prothese maken.

Eigen risico vs. eigen bijdrage

Voor een vergoeding vanuit de basisverzekering van een prothese op implantaten, dient een machtiging afgegeven te zijn door de zorgverzekeraar. Na deze machtiging is een vergoeding vanuit de basisverzekering met een eigen bijdrage mogelijk. Raadpleeg je polisvoorwaarden en / of verzekeraar. Voor nadere informatie verwijzen wij je naar jouw polisvoorwaarden en / of zorgverzekeraar.

Het proces

Vrijblijvende intake

We starten iedere mogelijke behandeling met een eerste vrijblijvende intake waarbij we samen met jou kijken naar jouw situatie.

Eerlijk
(mond)advies

Ons team van specialisten geeft je op basis van de vrijblijvende intake een passend advies voor jouw situatie.

Start behandeling

Als de passende oplossing is gekozen, kan gestart worden met jouw behandeling. Deze kan op één van onze locaties plaatsvinden.

De juiste nazorg

Bij ons kun je rekenen op de juiste nazorg voor jouw prothese. Denk aan periodieke check-ups en onderhoud.

Afspraak maken

We verwerken je gegevens volledig anoniem.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.