Eerste (immediaat) prothese

Wat betekent dit voor jou

De eerste prothese is misschien wel de belangrijkste prothese die je zult dragen. Het is namelijk de eerste vervanging van je eigen gebit. Het is niet alleen een belangrijk onderdeel van je gezicht, je moet hier ook mee leren eten, praten en bewegen. Het is dus erg belangrijk dat de prothese die voor jou gemaakt wordt, esthetisch bij je gezicht past én zo goed mogelijk zit. Om deze omschakeling goed te laten verlopen,  brengen wij gemakkelijk esthetische veranderingen en verbeteringen voor je aan en bieden wij goede begeleiding zodra u enig praktisch ongemak ervaart.

  

Eigen risico vs. eigen bijdrage

Elke volledige prothese ook de eerste immediaat prothese is een verstrekking vanuit de basisverzekering met een eigen bijdrage. Raadpleeg je polisvoorwaarden en of verzekeraar.. Voor nadere informatie verwijzen wij je naar je polis voorwaarden en / of zorgverzekeraar.

Het proces

Vrijblijvende intake

We starten iedere mogelijke behandeling met een eerste vrijblijvende intake waarbij we samen met jou kijken naar jouw situatie.

Eerlijk
(mond)advies

Ons team van specialisten geeft je op basis van de vrijblijvende intake een passend advies voor jouw situatie.

Start behandeling

Als de passende oplossing is gekozen, kan gestart worden met jouw behandeling. Deze kan op één van onze locaties plaatsvinden.

De juiste nazorg

Bij ons kun je rekenen op de juiste nazorg voor jouw prothese. Denk aan periodieke check-ups en onderhoud.

Afspraak maken

We verwerken je gegevens volledig anoniem.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.